Boligjeger - vi jakter etter din drømmebolig

Under pandemien ble vi kontaktet av nordmenn (og også en svenske) som satt (innesperret) hjemme og brukte nettet for å finne eiendom de vurderte å kjøpe. Ettersom å reise ned for å gå på visning var uaktuelt, engasjerte de oss for å se på  eiendommen for dem. Så, utstyrt med videokamera, målbånd og notatblokk, gjorde vi avtale med megler/selger og fikk sett eiendommen. I etterkant avga vi en nøytral rapport der både positive og negative sider ved boligen fremkom.

 

Vi har valgt finpusse og videreutvikle denne tjenesten. Selskapet er nå blitt omregistrert til også å kunne drive eiendomsmegling, og inntil videre har valgt kun å konsentrere oss om å bistå som kjøpers megler. Heller ikke i Norge er dette uvanlig, men da i forbindelse med kjøp/salg av  næringseiendommer. En betegnelse på dette er «søkemegler», men vi synes «boligjeger» er vel så dekkende.

 

For det er akkurat det vi driver med – nemlig jakter etter eiendommer som passer vår kundes behov og lommebok. Sammen med kunden setter vi opp en «ønskeliste», og basert på denne går vi aktivt ut i markedet og finner eiendommer vedkommende bør ta en nærmere kikk på. Kriterier er beliggenhet, type, størrelse (antall rom, kvadratmeter), parkeringssituasjon, basseng osv. og – ikke minst – budsjett. Det sistnevnte blir mellom oss og vår oppdragsgiver. Det røpes selvsagt ikke for selger eller selgers megler. Vi jobber for at at vår kunde skal få mest mulig for pengene sine, og vi gir råd i forhold til hva vi mener er fornuftig prisnivå for eiendommen. 

 

Vår help starter når du sitter hjemme og «surfer» på leting etter eiendom. Det er da – helt i starten – du må ta kontakt. Det har noe med systemet her for honorar til megler å gjøre. I Spania er det – som i Norge – selger som skal betale meglerprovisjonen. Videre er det vanlig at den megler som kommer med kjøper skal ha sin del av denne. Provisjonen blir ikke høyere for selger, men den megler som har eiendommen for salg, og den megler som «eier» kjøper, deler provisjonen. (dersom det blir handel). 

 

Heller ikke vi jobber gratis, så må du – dersom du ønsker hjelp fra oss, og  for at du skal slippe å sitte med regningen ta kontakt hit FØR du kontakter selgers megler. Saken er også at vi vet om en del eiendommer her du absolutt ikke bør kjøpe, og da kan vi si i fra om dette med det samme.

 

Inntil videre leveres denne tjenesten kun på Costa Blanca Nord ettersom det er vanskelig å fjernlevere fysiske befaringer. 

 

Kontakt oss dersom du vil sende oss på jakt for deg. 

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG MOTTA
PÅ EPOST RABATTKODE SOM GIR

10%

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV OG MOTTA
RABATTKODE SOM GIR

10%

Chat
Hva kan vi hjelpe med?
Norlegal Spain
Hei!
Hva kan vi hjelpe deg med?